För två dagar sedan skickade Bara-bra sin tekniska analys för Victoria Gold till mig, något som efterfrågats i kommentarsfältet, därför postar jag detta som ett inlägg här:

Jag börjar tro på att VIT inte kommer gå lägre än .44 och att den ska gå upp till 4.30 dvs ca 10 dubbla kursen fram till mitten av 2020. Det skulle isf vara samma procentuella uppgång som mellan 2013 o 2016 på ung samma tid. Analysen gjord i weekly close chart så man kan tappa lite precision (bruset försvinner) men vinner relevans

Vad händer efter 2020? Tekniskt sett kan den komma att tiodubbla ännu en gång till ca $45, vilket isf bör inträffa första halvåret 2024

Men vänta, det kan komma mer! Uppgången kan förlängas i ännu en ca 10 dubbling till dryga 460 början av 2028. Det skulle isf innebära ca 1000 ggr pengarna fr idag och inget man ska räkna med. Då måste allt klaffa och chansen för det är väl ung som att vinna på lotto. Bara för att man har i generna att kunna bli världsmästare i höjdhopp är det inte säkert man blir det. Man kanske inte ens börjar hoppa höjdhopp eller mkt kan hända in the real world som gör att man avbryter karriären långt innan man nått sin fulla potential. Hursom helst lär inte hela uppgången ske i ett steg. Varje mål kommer att bli ett motstånd som måste övervinnas innan nästa uppgångsfas kan börja

som jag lyckligtvis skrev i samma kommentar som där .44 nämndes. ” Analysen gjord i weekly close chart så man kan tappa lite precision (bruset försvinner) men vinner relevans”